Νεκρός μετά από πυρά αστυνομικού άντρας στη Λεμεσό

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/3) – Είχε επιτεθεί με σκεπάρνι σε αστυνομικούς, λέει η Αστυνομία.

Νεκρός είναι σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες ο άντρας ο οποίος δέχθηκε πυρά από αστυνομικό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως πληροφορείται η Offsite ο ύποπτος είχε εισήχθη στο χειρουργείο, ωστόσο, απεβίωσε.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε όταν αλλοδαπός αραβικής καταγωγής επιτέθηκε σε αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης (19/3) που μετέβησαν στο χωριό Απαισιά της επαρχίας Λεμεσού μετά από καταγγελίες για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε αυτοκίνητα που διέπραξε ο δράστης.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, τα δύο μέλη της Δύναμης στην προσπάθεια τους να τον περιορίσουν δέχθηκαν επίθεση με σκεπάρνι με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο αστυνομικών να τραυματιστεί στο πρόσωπο, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός στην προσπάθεια του να αμυνθεί και να προστατεύσει τον συνάδελφο του έκανε χρήση του υπηρεσιακού του πιστολιού τραυματίζοντας τον δράστη στα πόδια.

Ύποπτος και αστυνομικός διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο πρώτος εισήχθη στο χειρουργείο με τη νεότερη πληροφόρηση να αναφέρει πως τελικά απεβίωσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το όλο περιστατικό διερευνώνται.

Offsite.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy