Θετικός στον κορονοιό ο Εκτελεστικός Διευθυντής των νοσοκομείων Λεμεσού–Πάφου

193

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας μετά τη διάγνωση Παιδιάτρου στο Γενικο Νοσοκομείο Λεμεσού ότι νοσεί από τον κορωνοϊό, ενώ Διευθυντικό στέλεχος του Οργανισμού ερευνάται ως ύποπτο κρούσμα της πανδημίας.

Έκτακτη σύσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για αξιολόγηση της κατάστασης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και βουλευτών, βρίσκεται στον “αέρα” λόγω μέτρων αυτοπεριορισμού που λαμβάνει ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού – Πάφου Χρίστος Νικολάου, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις για το ενδεχόμενο κορωνοϊού.

Όπώς μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο ανταποκριτής του Alpha Κύπρου στην Πάφο Κώστας Νάνος επρόκειτο να να παρακαθίσει σε σύσκεψη στις 10:00  το πρωί με τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρο Γεωργίου καθώς και την  Επιτροπή Κρίσεως του Νοσοκομείου Πάφου που έχει συσταθεί, και που αποτελείται από ιατρούς και την προϊσταμένη του ΓΝ Πάφου.

Το Νοσοκομείο είναι κλειστό και σήμερα,  ωστόσο λειτουργεί το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης και η Μονάδα Θαλασσαιμίας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy