“Η εισήγηση είναι προσωπική και ας μην παρεξηγηθώ”, τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) παραχώρησε σήμερα(19/3) ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

 

 

Για το σενάριο της ΚΟΠ, ώστε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα: «Μέχρι 30/6 θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, άντε και μία βδομάδα μέσα στον Ιούλιο. Μας έχουν ενημερώσει πως αν και εφόσον όλα πάνε καλά τότε την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα πρέπει να παιχτεί η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό πρέπει μέσα του Απριλίου να αρχίσουν προπονήσεις. Είναι αυτό εφικτό;».

Για τις δηλώσεις του κ. Χαμπουλλά ότι κάποιοι βιάστηκαν να κλείσουν το ποδόσφαιρο: «Δεν ξέρω τι εννοούσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, όμως υποθέτω πως είναι γιατί προέτρεξε λίγο να βάλει μπλόκο ο ΚΟΑ. Μπορούν να γίνουν προπονήσεις με μικρά γκρουπ. Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοούσε ο κύριος Χαμπουλλάς. Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχουν και λύσεις».

Για το σενάριο να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και να ισχύει η περσινή βαθμολογία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Δεν θέλω να πω την άποψη μου. Θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα όπως προνοεί η προκήρυξη. Αν χρειάζεται να πάμε μέχρι τον Ιούλιο, να πάμε. Αυτή είναι η θέση η δική μου ως πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Έχουμε λύση να προτείνουμε, στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και αυτή είναι να θεωρηθεί ως μη γενόμενη αυτή η σεζόν, αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Είναι άδικο για τις δύο ομάδες που προπορεύονται. Η εισήγηση είναι προσωπική και ας μην παρεξηγηθώ. Θα πρέπει να βρεθεί μία οικονομική φόρμουλα για να αποζημιωθούν ανάλογα οι ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή και μιλώ για την Ομόνοια και την Ανόρθωση. Εμείς θα προσπαθήσουμε χωρίς υστεροβουλίες να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέχρι τον Ιούλιο. Το τονίζω ξανά αυτό. Επιθυμία του ΑΠΟΕΛ είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα έστω κι αν χρειαστεί να φτάσουμε στον Ιούλιο. Αν δεν γίνει αυτό τότε θα πρέπει να επικεντρωθούμε αλλού και όχι στο ποδόσφαιρο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy