Αγνόησε… την καραντίνα ο Ιγκουαΐν/ Με ιδιωτικό τζετ για Αργεντινή

Την ώρα που όλη η ομάδα της Γιουβέντους βρίσκεται σε καραντίνα, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν το έσκασε χθες το βράδυ από την Ιταλία με προορισμό την Αργεντινή.

Σε μία κίνηση πανικού προέβη χθες ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Την ώρα που όλη η ομάδα της Γιουβέντους βρίσκεται σε καραντίνα καθώς οι Ρουγκάνι και Ματουιντί έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ο Αργεντινός επιθετικός το… έσκασε από την Ιταλία.

Χθες το βράδυ, έφυγε από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η ομάδα και έφτασε μέχρι το αεροδρόμιο ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκεί, οι αρχές τον σταμάτησαν αφού οι πτήσεις από την Ιταλία έχουν απαγορευτεί, ωστόσο ο Ιγκουαΐν είχε μαζί του τα τεστ για τον κορωνοϊό τα οποία έδειχναν πως είναι αρνητικά ενώ και οι μάνατζέρ του ήταν μαζί του για να διαβεβαιώσουν οτι τα αποτελέσματα είναι αληθινά.

Ο Ιγκουαΐν είχε ναυλώσει ιδιωτικό τζετ, μετέβη στην Γαλλία και στη συνέχεια στην Ισπανία, απ΄ όπου θα πετάξει με προορισμό την Αργεντινή.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy