“Τι θέλεις να γίνει, να πεθάνει κάποιος και να τα ρίξουν όλα πάνω μου όπως κάνουν πάντα”.

Έντονος για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, την εξάπλωση του κορωνοϊού αλλά και το ενδεχόμενο να επαναρχίσει το κυπριακό πρωτάθλημα ήταν σε δηλώσεις του στον Super Sport, ο Λούκας Φανιέρος.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ερμή αποκάλυψε επίσης πως είχε συνομιλία με τον Γιώργο Κούμα, ο οποίος του εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο μας.

Αρχικά ανέφερε: «Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι, να μείνουμε στα σπίτια μας, όλες οι ηλικίες θα έχουν πρόβλημα. Ένας φίλος μου που γυμναζόταν και δεν κάπνιζε τον έριξε κάτω ο κορωνοϊός. Αν βάλουμε το ποδόσφαιρο σε αρχική μοίρα και την υγεία σε δεύτερη μοίρα τότε δεν είμαστε σοβαροί» είπε αρχικά.

Για το αν θέλουν να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές: «Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να φύγουν, θέλουν να πάνε να δουν τις οικογένειες τους. Πρέπει να πληρωθούν αλλά το χρήμα δεν κινείται. Πρέπει να προβληματιστούν οι αρμόδιοι. Εμείς είμαστε σε μια καλή κατάσταση, οι υπόλοιπες ομάδες; Η γνώμη μου είναι να νεκρώσουν τα πάντα. Αν ακυρωθεί το πρωτάθλημα θα είμαστε στην α΄ κατηγορία αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Μπορεί αυτό να μην συμφέρει σε κάποιους αλλά πρέπει να δούμε το συνολικό συμφέρον».

Για το αν μπορούν να επιστρέψουν στη δράση: «Θέλουν ένα μήνα προετοιμασία το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές. Αν πάνε με αυτό το άγχος θα θέλουν έξι μήνες να φέρουν τα ίσια τους. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να εξελιχθούν όπως τα λένε. Το παιδί για το οποίο σας είπα πριν πήγε στην Ελλάδα με έναν φίλο του, επέστρεψαν και μετά από 4-5  μέρες τον έπιασε η κόπωση, έκαναν τις αναλύσεις και ήταν θετικός. Κόλλησε ολόκληρη η οικογένεια του. Πρέπει να μάθουν όλοι τις συμβαίνει για να προλάβουμε το κακό».

Για το τι πιστεύει ότι μπορεί να γίνει: «Πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις, να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές πότε θα φύγουν να πάνε στις χώρες τους για να δουν τα παιδιά τους. Πως θα παίξουν  χωρίς να ξέρουν τι γίνονται τα παιδιά τους; Εμείς έχουμε 8 ποδοσφαιριστές ξένους μόνους στο διαμέρισμα και θέλουν να πάνε να δουν τα παιδιά τους. Δεν ξέρω αν μπορούν να τους δεχθούν οι χώρες τους. Τους στείλαμε κάποια λεφτά για να περάσουν κάποιες μέρες. Πρέπει να βγει χθες μια απόφαση».

Μιλήσατε με τον κ. Κούμα; «Μίλησα μαζί του ναι, είναι προβληματισμένος ο κ. Κούμας. Τον ρώτησα γιατί διέκοψε το πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουμε την σοβαρότητα και μου είπε “τι θέλεις να γίνει, να πεθάνει κάποιος και να τα ρίξουν όλα πάνω μου όπως κάνουν πάντα;”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy