Η Βαγιαδολίδ αρνείται να κάνει το τεστ για να το κάνουν όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!

Η Βαγιαδολίδ δεν δέχθηκε να κάνει τα τεστ για τον κορονοϊό που προσφέρει δωρεάν η La Liga, ώστε να μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που δεν έχουν τέτοια προνόμια.

Συγκινητική η πρωτοβουλία της Βαγιαδολίδ στην μάχη κατά του κορονοϊού. Ο ισπανικός σύλλογος, μέσω του Νταβίδ Εσπινάρ, άμεσου συνεργάτη του προέδρου Ρονάλντο, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να υποβληθεί στα τεστ που έθεσε στην διάθεσή του η οργανωτική επιτροπή της La Liga.

Ο λόγος; Να γίνουν αυτά τα τεστ σε ανθρώπους που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποδοσφαιριστές πρώτης κατηγορίας και δεν έχουν τα ίδια προνόμια. «Κανένας παίκτης μας δεν παρουσιάζει συμπτώματα και θεωρούμε ότι υπάρχουν κοινωνικές ομάδες λιγότερο ευνοούμενες και με περισσότερες ανάγκες. Αυτές πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα» είπε σχετικά ο Εσπινάρ.

Παρ’ ότι η Βαγιαδολίδ είναι «καθαρή», πάντως, υπάρχουν αρκετές ισπανικές ομάδες που έχουν κρούσματα του ιού Covid-19. Η αρχή έγινε με την Βαλένθια, ακολούθησε η Λεγανές και, τις τελευταίες ώρες, προστέθηκαν Εσπανιόλ και Αλαβές.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy