«Στο Μιλάνο ειδικά, τα νοσοκομεία δεν φτάνουν»

Ο Χαβιέρ Ζανέτι μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία, εξαιτίας του κορονοϊού τονίζοντας πως στο Μιλάνο τα νοσοκομεία δεν είναι αρκετά για να βοηθήσουν τον κόσμο.

Ο άλλοτε μέσος της Ιντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Radio Continental» στην Αργεντινή δήλωσε η Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου κινδύνου, λόγω του Covid-19.

​Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα νοσοκομεία, ειδικά στο Μιλάνο, δεν είναι αρκετά. Οι γιατροί καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να σώσουν ζωές. Στην Αργεντινή έχω δει ότι υπάρχουν περιπτώσεις κορονοϊού. Πιστεύω όμως ότι η κυβέρνηση έχει λάβει τα σωστά μέτρα. Ας ελπίσουμε να μην συμβεί κάτι τέτοιο εδώ. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν με τη Γιουβέντους, η οποία σήμερα έχει δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα ιού. Εμείς δεν έχουμε συμπτώματα. Πρέπει να παραμείνουμε σε καραντίνα μέχρι τις 25 Μαρτίου, το κλαμπ παραμένει κλειστό, μόνο τότε θα δούμε αν θα μπορέσουμε να προπονήσουμε και πάλι. Εγώ εργάζομαι από το σπίτι, η Inter πήρε αρκετά μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο σύλλογος παρακολουθεί τα διατροφικά προγράμματα των παικτών που προετοιμάζονται από τους διατροφολόγου της ομάδας».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy