Πέθανε Ιάπωνας που απειλούσε να διαδώσει τον ιό

Ένας 57χρονος , που είχε απειλήσει να διαδώσει τον νέο κορονοϊό όταν εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον SARS-CoV-2 αυτόν το μήνα, πέθανε σήμερα σε νοσοκομείο, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Αυτός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Μαρτίου, σύμφωνα με τα τοπικά δίκτυα.

Ο άνδρας αυτός είχε τεθεί υπό έρευνα με την κατηγορία της παρακώλυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αφού και οι δύο επιχειρήσεις ανέστειλαν τις δραστηριότητές τους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo. Μια γυναίκα που εργαζόταν στο μπαρ συνοδών εξετάστηκε και βρέθηκε θετική στον Covid-19 στις 12 Μαρτίου, πρόσθεσε το πρακτορείο.

Αξιωματούχος της Άιτσι δήλωσε ότι αυτοί που εξετάζονται και βρίσκονται θετικοί στον νέο ιό κατ’αρχήν νοσηλεύονται, αλλά αν δεν υπάρχει διαθέσιμος αριθμός κλινών, τους συνιστούν να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Στον Άιτσι έχουν καταγραφεί 125 κρούσματα, ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός μεταξύ των 47 νομών της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το δημόσιο δίκτυο NHK, καθώς επλήγη από έναν αριθμό κρουσμάτων που συνδέονταν με κέντρο μέριμνας για τους ηλικιωμένους στην πρωτεύουσα Ναγκόγια.

Ως σήμερα το πρωί, η Ιαπωνία έχει καταγράψει 29 θανάτους και 868 κρούσματα κορονοϊού, εκτός αυτών που είχαν καταγραφεί στο κρουαζιερόπλοιο που είχε παραμείνει σε καραντίνα στα ανοιχτά του Τόκιο τον περασμένο μήνα και αυτών που αφορούν ανθρώπους που επέστρεψαν στη χώρα με πτήσεις τσάρτερ από την Κίνα, σύμφωνα με απολογισμό του NHK.

gazzetta.gr

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy