“Κάποιοι για λόγους που οι ίδιοι γνώριζαν, ήθελαν να νεκρώσουν τα πρωταθλήματα”

Αντίδραση από τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλά, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση χθες βράδυ(17/3) στις “Τομές στα Γεγονότα” του ΣΙΓΜΑ και αναφέρθηκε στο θέμα των προπονήσεων των ομάδων. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εφόσον γίνεται πρόβλεψη επανέναρξης του πρωταθλήματος, με το καλύτερο σενάριο στις 22 Απριλίου, τότε θα πρέπει να βρεθεί τρόπος οι αθλητές να προπονούνται. Η απόφαση του ΚΟΑ γι’ αυτό το θέμα, άλλαξε εντός της ίδιας μέρας.

Οι πρώτοι που αγωνιούμε για την υγεία των αθλητών είμαστε εμείς και μετά οι υπόλοιποι. Αν π.χ. πάνε αύριο δέκα νεαροί να αθληθούν σε ένα λιβάδι, θα τους το απαγορεύσουμε;

Δεν μπορούν σε ένα προπονητικό κέντρο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, να αθλούνται 20 παίκτες; Δεν μιλώ για δίτερμα ή φιλικά, αλλά για προπόνηση.

Η UEFA έδωσε ξεκάθαρη οδηγία, να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Κάποιοι για λόγους που οι ίδιοι γνώριζαν, ήθελαν να νεκρώσουν τα πρωταθλήματα. Πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα αυτό το θέμα.

Με όσα έχω ενώπιον μου, δεν υπάρχει πρόβλημα να αθλούνται 15-20 άτομα σε προπονητικό κέντρο 15, 20 ή 30.000 τ.μ.

Αύριο (σ.σ. σήμερα) κιόλας το Υπουργείο, η ΚΟΠ και ο ΚΟΑ, θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να μην περιμένουν οδηγίες, για το πως προχωρούμε με το θέμα των προπονήσεων».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy