Με κορωνοϊό το 35% της Βαλένθια, αιχμές κατά της ΟΥΕΦΑ!

Η Βαλένθια ανακοίνωσε ότι το 35% των παικτών και του τεχνικού της επιτελείου είναι θετικοί στον κορωνοϊό και κατηγορεί την ΟΥΕΦΑ που δεν ανέβαλλε τα παιχνίδια της με την Αταλάντα!

Σοκ στην Βαλένθια, αφού όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το 35% των παικτών και του τεχνικού της επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρουν οι νυχτερίδες, παρότι ο σύλλογος πήρε όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για το ταξίδι υψηλού ρίσκου στο Μιλάνο για το παιχνίδι της 19ης Φεβρουαρίου, εντούτοις αυτά δεν ήταν αρκετά, σε μία ανακοίνωση που αφήνει σαφείς αιχμές κατά της ΟΥΕΦΑ, που υποχρεώσε την Βαλένθια να ταξιδέψει στην Λομβαρδία, την εποχή που ο ιός ήταν σε έξαρση.

Όλα τα μέλη της Βαλένθια που βρέθηκαν θετικοί είναι ασυμπτωματικοί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το ματς της 19ης Φεβρουαρίου με την Αταλάντα, η Βαλένθια αγωνίστηκε με την Αλαβές (εκτός έδρας) και φιλοξένησε κεκλεισμένων των θυρών την Αταλάντα στον επαναληπτικό του Μεστάγια για τους 16 του Champions League.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy