Δεν αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η ΔΟΕ

Η ΔΟΕ παρά την επέλαση του κορονοϊού παγκοσμίως αποφάσισε να μην πάρει δραστικά μέτρα, τονίζοντας σε ανακοίνωση της πως δεν υπάρχει για την ώρα καμία σκέψη για λήψη δραστικών μέτρων, αλλά και αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του προέδρου και μελών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφασίστηκε να συνεχιστεί η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που είναι προγραμματισμένοι για τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει οδηγήσει στην αναβολή μεγάλων αθλητικών γεγονότων όπως είναι είναι το Euro 2020 και το Κόπα Αμέρικα, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού η ΔΟΕ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εξαντλώντας όλα τα περιθώρια για την τέλεση των αγώνων στο Τόκιο.

Στην σημερινή (17/3) τηλεδιάσκεψη της ΔΟΕ αποφασίστηκε να μην ληφθούν δραστικά μέτρα παρά την επέλαση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο. «Η ΔΟΕ παραμένει αφοσιωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τέσσερις μήνες πριν την έναρξη τους δεν υπάρχει η ανάγκη για δραστικά μέτρα. Η ΔΟΕ ενθαρρύνει όλους τους αθλητές να συνεχίζουν να προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy