127 συλλήψεις για παραβίαση μέτρων, 31 παραβάσεις μόνο χθες στην Ελλάδα

Συνολικά 127 είναι οι συλλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, από την περασμένη Πέμπτη, σε ολόκληρη τη χώρα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Συνολικά, 127 είναι οι συλλήψεις στις οποίες έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, από την περασμένη Πέμπτη, σε ολόκληρη τη χώρα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλλήψεις έχουν γίνει στις εξής περιοχές:

48 στην Αττική, 25 στη Δυτική Ελλάδα, 10 στη Θεσσαλία, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 5 στην Κρήτη, 4 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 3 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο, 2 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

 

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι παραβάσεις και οι συλλήψεις ανά ημέρα έχουν ως εξής:

Την Πέμπτη 12/3 βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 βεβαιώθηκε 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις και χθες, Κυριακή 15/3, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy