“Πρόθεσή μας να ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα…”

Την πρόθεσή του να επαναρχίσει το πρωτάθλημα Ιταλίας, όταν ηρεμήσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό, εξέφρασε ο πρόεδρος της FIP, Τζιάνι Πετρούτσι, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την θέση των ομάδων που θέλουν να μπει… λουκέτο στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλώντας σε Μέσα της γειτονικής χώρας αναφέρθηκε στην τάση των ομάδων για αναστολή του φετινού πρωταθλήματος και δεν… μάσησε τα λόγια του.

«Πρέπει να πω ότι είναι κάπως αξιολύπητο κάποιες ομάδες να στέλνουν μηνύματα άμεσης αναστολής είτε γιατί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, είτε για οικονομικούς λόγους. Αντίθετα εμείς μελετούμε συστήματα τα οποία δεν θα δώσουν σε κανέναν πλεονέκτημα, όμως τα πράγματα είναι εντελώς απρόβλεπτα, λόγω της πανδημίας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προθέσεις που υπάρχουν στα ενδότερα της ομοσπονδίας. «Η πρόθεσή μας, μετά και τη συνάντηση με τους προέδρους των υπολοίπων πρωταθλημάτων είναι να ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα για να δείξουμε ότι η ζωή μπορεί να συνεχιστεί. Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των επιστημόνων αλλά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, όμως η βούλησή μας είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν και γι αυτό μελετούμε διάφορα συστήματα».

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy