“Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι σε 4-6 βδομάδες…”

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, παραχώρησε σήμερα(16/3) Νίκος Ανδρονίκου.

Διαβάστε τι είπε σχετικά με  τα δεδομένα που προκύπτουν στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:
«Σε ψηλό επίπεδο, αν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Όλες οι ομάδες έχουν λάβει τα μέτρα τους. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει πάρει το πρόγραμμα του. Ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν την κούραση αφού είμαστε στο τέλος της περιόδου. Δεν θα υπάρχει, όμως μεγάλο πρόβλημα στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Αυτός που αγαπά την προπόνηση, θα βρει τον τρόπο να συντηρηθεί. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει. Δημιουργείται και θέμα με τους ευρωπαϊκούς αγώνες της νέας χρονιάς. Θα πρέπει να συμπεριφερθούν όλοι με επαγγελματισμό. Αυτοί που κάνουν την καλύτερη προπόνηση, είτε ομαδικά, είτε ατομικά, αυτοί είναι που θα πετύχουν».

Για το ρυθμό των ποδοσφαιριστών: «Όταν και αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, οι ομάδες δεν θα έχουν ρυθμό και ταχύτητα. Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες. Εδώ σε μια βδομάδα μέσα, βλέπεις τις αλλαγές, πόσο μάλλον τώρα που θα είναι μεγαλύτερο το διάστημα».

Για το τι θεωρεί πιο σωστό να γίνει: «Αν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε 4-6 βδομάδες, το δίκαιο είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αν όμως, συνεχιστεί αυτή η καραντίνα σε όλη την ανθρωπότητα και πάμε σε δύο με δυόμιση μήνες, τότε θα πρέπει να διακοπεί. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι σε 4-6 βδομάδες. Αν πάει περισσότερο, τότε θα είναι πολύ δύσκολο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy