Βέλγοι επιστήμονες, “εξουδετερώσαμε τον κορονοιό”

Μπορεί να σημάνει η αρχή του τέλους για τον εφιάλτη; Σύμφωνα με τη δήλωση στον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της VIB, ο Δρ. Xavier Saelens και η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης στον τομέα της Βιοτεχνολογίας διενήργησαν μια εξαιρετική επιστημονική μελέτη που μπορεί να φέρει επανάσταση στην πιθανή θεραπεία του ιού Covid-19.

Ο Xavier Saelens εξήγησε ότι έχουν εξουδετερώσει τον ιό Covid-19 στο εργαστηριακό περιβάλλον, λέγοντας ότι είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός.

Ο Βέλγος επιστήμονας Saelens ανέφερε ότι το αντίσωμα που ανακάλυψε ως αποτέλεσμα δοκιμών στο εργαστήριο έχει αποδείξει ότι προστατεύει από τον Covid-19. Ως αποτέλεσμα αυτής της ανακάλυψης, η μετάδοση του ιού σε ανθρώπινα κύτταρα μπορεί να προληφθεί.

Ο Xavier Saelens δηλώνει ότι το αντίσωμα παρέχει προστασία ακόμα κι αν έχει μικρότερη διάρκεια ζωής.

Το αντίσωμα ορίζεται ως η αντίδραση των κυττάρων άμυνας έναντι ξένων ουσιών που εισέρχονται στο σώμα. Το ανιχνευθέν αντίσωμα μπορεί να παραχθεί σε υψηλές ποσότητες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy