Τα δύο πρώτα εξιτήρια ασθενών με κορωνοϊό από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Εξιτήριο παίρνουν σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, δύο ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι τα δύο άτομα νοσηλεύονται από την περασμένη Τετάρτη και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο για να μεταφερθούν σε χώρους που ορίστηκαν από την κυβέρνηση μέχρι να περάσουν οι 14 μέρες αυτοπεριορισμού.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αμμοχώστου οι υπόλοιποι έξι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται εκεί είναι καλά στην υγεία τους ενώ η κατάσταση τους βελτιώνεται καθημερινά και η νοσηλεία τους είναι προληπτική αφού τα συμπτώματα τους είναι ήπια.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή λειτούργησε στους υπόγειους χώρους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου το Ειδικό Ιατρείο Διαλογής στο οποίο θα γίνονται προκαταρκτικές εξετάσεις ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού και θα λαμβάνονται δείγματα.

Το Ειδικό Ιατρείο Διαλογής λειτουργεί κατά τη διάρκεια της ημέρας με ραντεβού, ενώ το βράδυ θα ανοίγει σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, αφού όμως πρώτα οι ασθενείς επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 1420.

cyprustimes.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy