Νέο «άκυρο» στον Ροναλντίνιο για αποφυλάκιση έναντι 1,6 εκατ. ευρώ

189

Αρνητική ήταν ξανά η απάντηση των Αρχών της Παραγουάης σε αίτημα του Ροναλντίνιο για προσωρινή αποφυλάκιση έναντι 1,6 εκατ. ευρώ.

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα παραμείνει ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία της Παραγουάης για κατοχή πλαστού διαβατηρίου.

Πριν λίγες οι δικηγόροι του Ρόνι κατέθεσαν αίτημα προσωρινής αποφυλάκισής του έναντι 800.000 ευρώ, ζητώντας να μεταφερθούν ο παλαίμαχος άσος και ο αδερφός του στο σπίτι ενός εκατομμυριούχου στην Ασουνσιόν που θα φυλάσσεται από αστυνομικούς.

Το αίτημα όμως απορρίφθηκε από τον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια, ο οποίος υποστήριξε πως τα χρήματα ήταν πολύ λίγα μπροστά στην περιουσία του Ροναλντίνιο. Η πλευρά του άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας, κατέθεσε και νέο αίτημα, αυτή τη φορά με αντάλλαγμα 1,6 εκατ. ευρώ, αλλά υπήρξε ξανά αρνητική απάντηση από την εισαγγελία της Παραγουάης.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy