Κλειστοί ΟΛΟΙ οι αθλητικοί χώροι – Καλυμμένοι και ακάλυπτοι

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ με την οποία ξεκαθαρίζει πως όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις πρέπει να μείνουν κλειστές για περίοδο 4 βδομάδων:

Σε συνέχεια των χθεσινών μέτρων που εξήγγειλε το Υπουργικό Συμβούλιο και μετά από οδηγίες του Υπουργού Υγείας και σε συνεννόηση με τον Υπουργό Παιδείας, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διευκρινίζει τα ακόλουθα, σε σχέση με την αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών χώρων για περίοδο 4 εβδομάδων:

Η αναστολή της λειτουργίας αφορά όλες τις εγκαταστάσεις και αθλητικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Επιπρόσθετα διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους.

Με προσωπικό ασφαλείας τα γραφεία ΚΟΑ

Μετά από σύσκεψη του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και μελών του ΔΣ με τους προϊσταμένους των τμημάτων του Οργανισμού, αποφασίστηκαν μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού με αφορμή και τα νέα μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο:

1.    Τα γραφεία του Οργανισμού από αύριο Τρίτη 17/03/2020 μέχρι και νεωτέρας, θα λειτουργούν κανονικά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  με προσωπικό ασφαλείας.

2.    Όσοι προσέρχονται στα γραφεία του ΚΟΑ για έκδοση δελτίων υγείας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούνται να τηρούν αυστηρά τους όρους  υγιεινής που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται επίσης ότι τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού έχουν ήδη απολυμανθεί από εξειδικευμένη εταιρεία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy