Θέλει να διοργανώσει το Euro η Ρωσία!

Την διάθεση να αναλάβει αυτή την διεξαγωγή του επικείμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αντί να αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού, εξέφρασε η Ρωσία, καθώς δεν έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα λόγω του ιού!

Λίγο πριν την αναβολή του προσεχούς Euro, υπό τον φόβο περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Ρωσία ανέλαβε δράση σύμφωνα με ρεπορτάζ και προθυμοποιήθηκε να αναλάβει αυτή την διοργάνωση!

«Είμαστε κοντά, αλλά πρώτα πρέπει να συζητήσουμε το φορμάτ του τουρνουά και πόσα παιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν. Υπάρχει μια προθυμία από την πλευρά της Ρωσίας να βοηθήσει στην δύσκολη κατάσταση που ενδεχομένως να βρεθούν οι διοργανωτές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, φυσικά, ωστόσο και ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Ντμίτρι Τσερνισένκο έχει κάνει πρόσφατα ανάλογες δηλώσεις…

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι περιπτώσεις του κορωνοϊού στην Ρωσία είναι πολύ λίγες, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες ενώ και το εγχώριο πρωτάθλημα διεξάγεται κανονικά μέχρι σήμερα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy