Για γέλια… Η Τουρκία ζητά το Euro 2020 αφού… δεν έχει κορωνοϊό!!!

Η Τουρκία, που όπως υποστηρίζει δεν έχει πολλά κρούσματα κορωνοϊού, φέρεται να πρότεινε στην UEFA την διοργάνωση του προσεχούς EURO!

Όλα δείχνουν ότι το EURO, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε πολλές πόλεις της Ευρώπης το προσεχές καλοκαίρι, θα αναβληθεί.

Υπάρχει σενάριο που αναφέρει ότι μπορεί να διεξαχθεί τελικά τον προσεχή Δεκέμβριο ή να μετατεθεί για το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αναφέρει, πάντως, ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS» η Τουρκία πρότεινε στην UEFA να αναλάβει την διοργάνωση, ώστε να διεξαχθεί κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί, αφού ο κορωνοϊός δεν έχει εξαπλωθεί δραματικά στη γειτονική χώρα, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Τουρκικής κυβέρνησης.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι μπορεί ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, να έχει πολύ καλή σχέση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά δεν πρόκειται το EURO να γίνει εκεί…

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy