Αναβολή σε όλα τα παιχνίδια Εθνικών ομάδων

Η FIFA επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως δεν πρόκειται να διεξαχθούν τα προγραμματισμένα φιλικά ματς των εθνικών ομάδων τον Μάρτιο/Απρίλιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα τελικά του Euro 2020, ενώ, αναβλήθηκαν και τα προκριματικά του Μουντιάλ σε Ασία και Νότια Αμερική.

Οτιδήποτε ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα τέλη του μήνα αλλά και τον Απρίλιο έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το καλεντάρι ενόψει και του Euro 2020, προς το παρόν φαίνεται να αναβάλλεται και άπαντες καλούνται να μην ταξιδέψουν πίσω στις πατρίδες τους. Η FIFA προτείνει αναβολή και σημειώνει πως οι τελικές αποφάσεις εναπόκεινται στις Ομοσπονδίες, όμως όπως είναι κατανοητό, δύσκολα θα υπάρξουν αγώνες.

«Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό δεν θα εφαρμοστεί ο κανονισμός που θέλει τις ομάδες να αφήνουν τους παίκτες τους στις εθνικές τους ομάδες, ενόψει των “παραθύρων” που προγραμματίστηκαν για Μάρτιο/Απρίλη» ανέφερε η ενημέρωση της FIFA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy