Ακυρώνεται και το Ayia Napa Soccer Festival 2020

Με βάση τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις σε σχέση με τον κορονοϊό καθώς και τις υποδείξεις, τα μέτρα και αποφάσεις των αρμοδίων κυβερνητικών και ιατρικών υπηρεσιών, η διοργάνωση του AYIA NAPA YOUTH SOCCER FESTIVAL 2020 η οποία ήταν προγραμματισμένη για την περίοδο από 11 έως 16 Απριλίου όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σχετική ενημέρωση έχει ήδη προηγηθεί προς τις ενδιαφερόμενες ομάδες και ακαδημίες αλλά και στους υπευθύνους των ακαδημιών.

Τηρώντας πιστά τις κρατικές οδηγίες και κατευθύνσεις, αυτή την στιγμή πρώτιστο μέλημα των διοργανωτών είναι η προστασία και η υγεία όλων όσων σχετίζονται με το Τουρνουά, αλλά και η πρόληψη για αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες για διεξαγωγή της διοργάνωσης σε κατοπινό στάδιο μέσα σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας για τους διαγωνιζόμενους, τότε οι διοργανωτές θα προχωρήσουν σε σχετικές ανακοινώσεις

Το Σωματείο Soccer World Cyprus, διοργανωτής του τουρνουά και εύχεται πρωτίστως ταχεία ανάρρωση σε όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και στην όσο το δυνατό γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και εξάλειψη της πανδημίας για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Τέλος οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλες τις ομάδες και ακαδημίες τόσο από Κύπρο όσο και από εξωτερικό για την φετινή και πάλι μαζική τους συμμετοχή αλλά και για την διαχρονική τους υποστήριξη και εύχονται να μπορέσουν να τους καλωσορίσουν και πάλι στην διοργάνωση, είτε στο άμεσο μέλλον, στο Τουρνουά του 2021.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy