Έκτακτη τηλεδιάσκεψη προϊσταντος του Αρχηγού

Το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας ενημερώνει για την κινητοποίηση του σώματος μετά τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Η επίσημη ενημέρωση:

“Μετά από τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την έκδοση σχετικού διατάγματος από τον Υπουργό Υγείας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ εκτάκτως, καθώς και σήμερα το πρωί, τηλεδιάσκεψη υπό τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Κύπρο Μιχαηλίδη και την λοιπή Ηγεσία, με τους Αστυνομικούς Διευθυντές όλων των Επαρχιών και τους Διευθυντές ή Διοικητές Τμημάτων και Υπηρεσιών.

Κατά την τηλεδιάσκεψη λήφθηκαν αποφάσεις που αφορούν μεταξύ άλλων, τη διαφοροποίηση του ωραρίου εργασίας των μελών της Αστυνομίας και την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού, στο πλαίσιο της λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, πέραν από αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί, τόσο για τα μέλη της Αστυνομίας όσο και των πολιτών.

Περαιτέρω, τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, με βάση τα νέα δεδομένα, θα συνεχίσουν να διενεργούν ελέγχους που θα αφορούν την εφαρμογή του πιο πάνω διατάγματος.

Στόχος των πιο πάνω πρόσθετων μέτρων είναι τόσο η προστασία του κοινού και των μελών της Αστυνομίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού, όσο και η διατήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Αστυνομίας σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy