Θετικός στο ιό ο Μάρκο Πάντελιτς

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

Μετά τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Σλάβισα Κόκεζ, ήταν η σειρά του Μάρκο Πάντελιτς να διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού και νυν αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι προσβλήθηκε από τον ιό.

Ο Πάντελιτς με τον Κόκεζ είχαν βρεθεί πρόσφατα στο κονγκρέσο της UEFA στο Άμστερνταμ, ενώ έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κόλλησε τον ιό μετά από ταξίδι του στο Μιλάνο.

Ο 41χρονος Πάντελιτς βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα και νιώθει καλά. Μέχρι στιγμή στη Σερβία έχουν καταγραφεί 46 κρούσματα κορονοϊού και κανένας θάνατος. Πάντως ο πρόεδρος της χώρας έχει προαναγγείλει σκληρά μέτρα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy