Ο Κριστιάνο προσφέρει τα ξενοδοχεία του για νοσηλεία, καλύπτει μισθούς γιατρών!

Απίθανη κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του αλλά και γενικότερα τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό! Μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία για νοσηλευθούν κρούσματα του κορονοϊού!

Ο CR7 προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση εν μέσω της ταραχώδους κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο με τον Covid-19 και φανερώνει πως θέλει να βοηθήσει τους συνανθρώπους του εκμεταλλευόμενος τη δύναμη που έχει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους αποφάσισε να μετατρέψει τα ξενοδοχεία του σε… νοσοκομεία ώστε να μπορούν να νοσηλευθούν και να βρουν κλίνες άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό!

Μάλιστα, θα καλύψει μόνος του τους μισθούς των γιατρών και του προσωπικού που θα εργαστούν στο χώρο των ξενοδοχείων για το προσεχές διάστημα!

FutbolBible@FutbolBible

🇵🇹 Cristiano Ronaldo will transform his chain of hotels into hospitals where the Coronavirus infected patients in Portugal will be able to be treated completely free of charge.

CR7 will also cover the salaries of all the doctors and workers. Incredible gesture, what a man. 👏❤

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy