Κλείνουν ένα ένα όλα, αρχή με Παραλίμνι, Λάρνακα αλλά και άλλες πόλεις!

Ένα ένα κλείνουν όλα στην Κύπρο, αφού πλέον ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει επικίνδυνα. Ο κορονοιός μας κτύπησε απρόσκλητος την πόρτα και ο καθένας μας κάνει ότι μπορεί για να προστατευτεί.

Μικροεπιχειρήσεις ανακοίνωσαν κλείσιμο στη Λεμεσό και δεν είναι λίγες και άλλες το σκέφτονται σοβαρά, ενώ στο Παραλίμνι ήδη μετά από συνεννόηση έβαλαν “λουκέτο” οι μαγαζάτορες, όπως και στη Λάρνακα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Μετά από σύσσωμη συνάντηση επιχειρηματιών και ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής του Δήμου Παραλιμνίου είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσουμε την αγωνία και την ανησυχία μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρη η ανθρωπότητα λόγω της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του Κορονοϊού (Covid-19) και θεωρώντας ότι πρέπει να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα ανακοινώνουμε τα κάτωθι:
Οι επιχειρήσεις μας όπως μείνουν κλειστές μέχρι νεωτέρας.
Ορθολογικά αναμένουμε ανάλογη στήριξη και ενίσχυση από τις εθνικές αρχές στον αγώνα μας αυτό.
Δεν επιβάλλουμε αλλά προσδοκούμε όπως όλοι πράξουν το ίδιο συμβάλλοντας στην πιο σύντομη εξάλειψη της μεγάλης πανδημίας.
Κάποιες εκ των επιχειρήσεων θα προσπαθήσουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο κατ’ οίκον παροτρύνοντας τον να αποφύγει περιττές και άσκοπες μετακινήσεις για το συνολικό καλό.
Προτεραιότητα έχει το γενικότερο καλό. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Καλή δύναμη σε όλους!
Alter Ego
Butchery Co
Club Olympiakos
Cosa Nostra
Crispy Fried Chicken
Epode Cafe
Expresso Coffee Stop
Fabricca Coffee & Bites
Gonzo Bar & Grill
Greenery Pub
Jacket Potatoes
Kafenio Prigkis
Acropolis Fast Food
Lock & Hatters
Maccadam All Day
Mezzo Café
Mooi Café
Plateia Café Restaurant
Second Cup
Senso Café
Solido Café
Soukris
Tavernaki Boss”

 

Το παράδειγμα τους ακολούθησε και η Λάρνακα αφού πλέον τα πράγματα έχουν γίνει επικίνδυνα: 

Αγαπητοί φίλοι/συμπολίτες

Οι στιγμές αυτές είναι για όλους μας πρωτόγνωρες, και απαιτούν όχι μόνο ύψιστη υπευθυνότητα αλλά και ταχεία δράση.

Είμαστε πλέον αντιμέτωποι, αφενός με αποφάσεις που αφορούν την επιβίωση των εργαζομένων μας και των οικογενειών τους και αφετέρου με μια ασύμμετρη απειλή που πλήττει αδιακρίτως την δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Στο κρίσιμο αυτό δίλημμα και με αίσθημα ομαδικής αλλά και ατομικής ευθύνης, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συντονισμένα προχωρούμε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας των υποστατικών μας αρχομένης την Δευτέρα 16/03/2020 μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Επιπλέον καλούμε όλους να συμμετάσχουν στην κοινή αυτή πρωτοβουλία συντονισμένης αντιμετώπισης και αναμένουμε από την πολιτεία να συνδράμει με δραστικά μέτρα, για τη στήριξη των εργαζομένων και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Καλή δύναμη σε όλους. Ενωμένοι μπορούμε.

2

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy