Η Ρίβερ έκλεισε τις πύλες του γηπέδου!(pics)

196

Σκηνές απείρου κάλλους στην Αργεντινή στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν.

Απίστευτες καταστάσεις στην Αργεντινή πριν από την προγραμματισμένη αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν.

φσδφσδφσδφ

Όλες τις μέρες πριν από τον αγώνα, οι «μιγιονάριος» είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην απόφαση της Ομοσπονδίας της χώρας να πραγματοποιηθούν κανονικά οι αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ, ακόμα και χωρίς θεατές, λόγω του κορωνοϊού.

Για αυτό τον λόγο είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κατέβει στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν κι ότι είναι έτοιμη να υποστεί τις συνέπειες, όποιες κι αν ήταν αυτές.

Κατόπιν τούτου, οι φιλοξενούμενοι που ακολούθησαν τις οδηγίες της ομοσπονδίας έφτασαν κανονικά στο «Μονουμεντάλ» , αλλά βρήκαν κλειστό το γήπεδο και φυσικά δεν τους επετράπη ποτέ η είσοδος στα αποδυτήρια.

Απ’ έξω έμειναν φυσικά και οι διαιτητές της αναμέτρησης, που έκλεισαν το φύλλο αγώνα και πλέον η τύχη του αγώνα περνά στα δικαστήρια.

γφηδη

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy