Γιατρός ΟΣΦΠ: Μίλησε για Μαρινάκη και κορωνοϊό

Στο τηλεοπτικό κανάλι του ΑΝΤ1 Ελλάδος μίλησε ο Χρήστος Θέος αναφορικά με το θέμα των ημερών το οποίο φυσικά και δεν είναι άλλο και είναι ο κορωνοϊός. Ο γιατρός του Ολυμπιακού είναι διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Metropolitan και ρωτήθηκε για το θέμα του ιού, τονίζοντας:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πάσχουμε. Έχει κηρυχθεί ένας γενικός συναγερμός για το ανθρώπινο είδος. Υπάρχει μια πανδημία. Αναμφίβολα αυτό θα επηρέαζε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, επομένως και τα σπορ και το ποδόσφαιρο. Ως γιατρός ομάδας θα μπορούσα να καταθέσω κάποια στοιχεία από την εμπειρία και το πώς προσπαθούμε εμείς να το αντιμετωπίσουμε στη δικιά μας ομάδα. Ο χώρος του αθλητισμού είναι ένας χώρος με πολύ έντονες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Εννοώ ότι οι παίκτες αγκαλιάζονται, ανταλλάζουν χειραψίες και έρχονται πολύ κοντά, πράγμα που αντίκειται με την κατευθυντήρια οδηγία που μας λένε οι επιστήμονες ότι όλα αυτά είναι απαγορευτικά τώρα πια μέχρι να μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός».

Παράλληλα, μίλησε για το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σχολιάζοντας ο Χρήστος Θέος:

«Ήταν μια διαδικασία που ακολουθήσαμε από τη στιγμή που πολύ ορθά και πολύ θαρραλέα ο πρόεδρος μας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Από εκεί και μετά από τη στιγμή που συνεχίζονταν οι διαδικασίες έπρεπε εμείς να διασφαλίσουμε υγιεινές και κατάλληλες συνθήκες τόσο για τους δικούς μας παίκτες, όσο και γι’ αυτούς που θα ερχόντουσαν.

Σε χρόνο ρεκόρ καταφέραμε και εξετάσαμε τα άτομα που είναι σε άμεση επαφή με την πρώτη ομάδα και εξασφαλίσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα που ευτυχώς ήταν αρνητικά. Αυτό δηλώσαμε στην UEFA και το γεγονός αυτό αποτέλεσε βασικό παράγοντα ώστε να γίνει ο αγώνας με τη Γουλβς.

Ο πρόεδρος μας είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος. Είναι επιχειρηματίας και έχει αναπτύξει πολλές δραστηριότητες στο εξωτερικό και αναπόφευκτα έγινε θύμα αυτής της κατάστασης και ο ίδιος».

Πηγή: sportime.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy