Ανακοίνωση: “Σταματήστε τις προπονήσεις”

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΠ ενημερώνει:

Κατά τη διάρκεια της μέρας επικοινώνησαν μαζί μας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι, μιλώντας προσωπικά αλλά και εκ μέρους συμπαιχτών τους, εξέφρασαν εντονότατες ανησυχίες για το κίνδυνο μετάδοσης του ιού στις προπονήσεις των ομάδων τους. Αφουγκραζόμενοι τις εύλογες ανησυχίες των μελών μας, εισηγούμαστε σε όλα τα σωματεία όπως παρατείνουν τις άδειες των ποδοσφαιριστών τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Όταν πλέον θα γνωρίζουμε τις αποφάσεις που θα ληφθούν μετά την έκτακτη και εξαιρετικής σημασίας για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τηλεδιάσκεψη μεταξύ της UEFA, των ομοσπονδιών μελών της και της FIFPRO.

Το πλέον εξοργιστικό που μας αναφέρθηκε είναι ότι κάποια σωματεία συζητούν τη διοργάνωση φιλικών αγώνων. Προειδοποιούμε ότι ο ΠΑΣΠ δεν πρόκειται να επιτρέψει τη συμμετοχή μελών του σε οποιαδήποτε παιγνίδια πριν τη λήξη της αναστολής των πρωταθλημάτων που αποφάσισε η ΚΟΠ. Θεωρούμε εν πάση περιπτώσει ότι τυχόν διοργάνωση φιλικών αγώνων θα είναι κατά παράβαση της απόφασης της ΚΟΠ για αναστολή των αγώνων και καλούμε την ΚΟΠ να ενημερώσει δεόντως τα σωματεία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy