Πωλητήριο σε Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με το ESPN, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έλεγε όχι σε μία καλοκαιρινή πώληση του Νεϊμάρ, αρκεί να αποζημιωθεί με 150 εκατομμύρια ευρώ.

Φωτιά βάζει δημοσίευμα από το ESPN, που αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν για πρώτη φορά δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενη καλοκαιρινής πώλησης του Νεϊμάρ. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ζουλιέν Λαουρένς, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων (Λεονάρντο) έθεσε ως τιμή πώλησης του Βραζιλιάνου τα 150 εκατομμύρια ευρώ, αφού ο μόνος παίκτης που θεωρείται ανέγγιχτος είναι ο Κιλιάν Μπαπέ.

Με αυτή την τιμή είναι λογικό να φουντώσουν και πάλι τα σενάρια περί επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, αφού το ενδεχόμενο αυτό αποτελεί επιθυμία τόσο του προέδρου Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, όσο και του Λιονέλ Μέσι, στον οποίο λείπει πολύ ο Βραζιλιάνος.

Οι Καταλανοί προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ και το περασμένο καλοκαίρι δίχως επιτυχία, όμως μία τέτοια εξέλιξη είναι δεδομένο πως θα ανοίξει ξανά την όρεξη τους, αφού η φυγή του Βραζιλιάνου πριν δύο χρόνια δημιούργησε ένα τεράστιο αγωνιστικό κενό που δεν αναπληρώθηκε ποτέ.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy