«Στολή» για τον κορονοϊό δημιούργησαν οι Κινέζοι (pics)

Μια στολή – ασπίδα η οποία θα μπορούσε όπως λέει να προστατέψει τους ανθρώπους από την εξάπλωση του κορονοϊού,  δημιούργησε ο Κινέζος σχεδιαστής Sun Dayong.

Όπως αναφέρει το Business Insider, η στολή ονομάζεται «Be a Batman» και είναι εμπνευσμένη από τις νυχτερίδες.

ΣΤΟΛΗ

Η «ασπίδα» που κατασκεύασε ο σχεδιαστής Sun Dayong, φοριέται σαν σακίδιο στους ώμους και από την πίσω πλευρά μοιάζει με φτερά νυχτερίδας.

ΣΤΟΛΗ

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «κέλυφος» που τυλίγεται γύρω από όποιον τη φοράει και τον απομονώνει από τον κόσμο καθώς περιορίζει τις στενές επαφές επομένως και την μεταφορά σταγονιδίων που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση του ιού.

« Η συσκευή είναι πτυσσόμενη, έτοιμη να ανοίξει αυτόματα όταν πρέπει να έρθουμε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Επίσης μοιάζει πολύ με τα φτερά νυχτερίδας»  δηλώνει ο σχεδιαστής.

ΣΤΟΛΗ

Παράλληλα όπως αναφέρει στον λογαριασμό της στο Instagram η εταιρεία, οι υπεριώδεις ακτίνες στην επιφάνεια της συσκευής μπορούν να αποστειρώσουν την πλαστική επιφάνεια καθώς και το περιβάλλον, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην εξόντωση του κορονοϊού.

ΣΤΟΛΗ

Πηγή φωτογραφιών: penda china

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy