Πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ εν μέσω κορονοιού…

Το Sky Sports σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι παράγοντας ομάδας της Premier League, τόνισε ότι κατά 75% η χρονιά έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι Άγγλοι αναφέρουν τρία σενάρια όσον αφορά το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη.

Τα τρία σενάρια λοιπόν που παρουσιάσει το Sky Sports είναι τα εξής: 

1. Να στεφθεί πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.Την επόμενη χρονιά η Premier League να είναι με 22 ομάδες, την Γουέστ Μπρομγουιτς και την Λιντς να έχουν κερδίσει την άνοδο.

2. Η χρονιά να κηρυχθεί άκυρη και το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει με τις ίδιες 20 ομάδες, να μην προβιβαστεί καμία ούτε να υποβιβαστεί. Αυτό το σενάριο έχει λίγες πιθανότητες μιας και θα είναι έντονη η αντίδραση της Λίβερπουλ η οποία ουσιαστικά είναι 25 βαθμούς μπροστά από τον πρώτο της τίτλο μετά από 30 χρόνια.

3. Η βαθμολογία αυτή την στιγμή να θεωρηθεί ως η τελική βαθμολογία, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες μιας και θα είναι άδικο να υποβιβαστούν Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Νόριτς μετά από μόλις 29 αγωνιστικές ενώ θα είναι μεγάλη και η οικονομική ζημιά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy