Η γυναίκα μου δεν θέλει άλλα παιδιά, έχετε καμία σειρά να μου προτείνετε;”

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας με χιουμοριστική διάθεση ζήτησε από τους ακολούθους του να του προτείνουν καμία καλή σειρά για να δει αφού η γυναίκα του δεν θέλει να κάνουν άλλα παιδιά.

Το πώς θα περάσει κάποιος το χρόνο του στην περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς. Ο Σεσκ Φέμπρεγκας είπε να μοιραστεί τον προβληματισμό με όσους τον ακολουθούν στο twitter.

Ο 32χρονος Καταλανός μέσος της Μονακό το έπραξε δε με ιδιαίτερο τρόπο.

Να ξεκινήσουμε με τις απαραίτητες συστάσεις πριν προχωρήσουμε σε κάποιες απαραίτητες συστάσεις. Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια με την επί σειρά ετών σύντροφό του, Ντανίελα Σεμάν. Η 44χρονη τραγουδίστρια έχει συνολικά πέντε παιδιά (δύο από τον πρώην σύζυγό της και άλλα τρία με τον Καταλανό μέσο).

Γιατί τα αναφέρουμε αυτά; Δείτε τί έγραψε ο Σεσκ Φάμπρεγκας και θα καταλάβετε: “Από τη στιγμή που πρέπει να μείνουμε σπίτι για κάποιο διάστημα και η γυναίκα μου δεν θέλει να κάνουμε άλλα παιδιά προς το παρόν, τι σειρές έχετε να μου προτείνετε που να έχουν τουλάχιστον τέσσερις σεζόν;”

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy