“Έχασα φίλους και έχω συγγενείς σε καραντίνα”

197

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, μίλησε για τις ώρες αγωνίας που περνάει η χώρα του ελέω κορονοϊού και εξέφρασε την άποψη πως τα όποια μέτρα θα έπρεπε να είχαν αρχίσει να εφαρμόζονται μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι που είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής μίλησε για το φαινόμενο που στοιχιώνει όλο τον πλανήτη και δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το γεγονός πως δεν πάρθηκαν άμεσα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του φαινομένου αλλά αντίθετα χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

“Εχασα αρκετούς φίλους από τον κορονοϊό και έχω αρκετούς συγγενείς σε καραντίνα που είναι θετικοί, αλλά παραμένουν σπίτι. Ίσως καθυστερήσαμε μία εβδομάδα να κλείσουμε τα πάντα

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα και να μείνουμε σπίτι, μόνο έτσι θα  μπορέσουν να βοηθηθούν οι άνθρωποι. Έχασα φίλους, είναι μία δραματική κατάσταση ειδικά για αυτούς που δεν είναι σε θέση να βρίσκονται δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σε ένα μικρό χωριό όπως είναι το Ορτζινουόβι, έφτανε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων για να εξαπλωθεί ο ιός. Και εγώ έχω ανθρώπους που είναι θετικοί και μπήκαν σε καραντία, ωστόσο τις θυσίες τις κάνουν στο νοσοκομείο οι γιατροί και οι νοσοκόμοι”, δήλωσε μεταξύ άλλων 62χρονος Ιταλός τεχνικός.Ιταλία βιώνει έναν ανείπωτο εφιάλτη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και μία από τις περιοχές της bel paese που έχουν πληγεί σημαντικά είναι η Γένοβα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy