Αναβάλλονται οι προπονήσεις των Εθνικών μας ομάδων

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των αποφάσεων της ΚΟΠ, για λήψη προληπτικών μέτρων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοινώνεται η αναβολή των προπονήσεων των Εθνικών μας ομάδων που ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες εβδομάδες.

Η απόφαση αυτή, αφορά τις Εθνικές που δεν έχουν προγραμματισμένες επίσημες υποχρεώσεις. 

Την Πέμπτη η Ομοσπονδία και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για κλείσιμο όλων των Σχολείων σε Παγκύπριο επίπεδο,  αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων K14, K15, K16 και Κ17 για τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Σε προηγούμενη απόφαση, όπως είναι γνωστό αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της ΚΟΠ μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επαναλαμβάνει πως παρακολουθεί και χειρίζεται με κάθε υπευθυνότητα το θέμα που έχει προκύψει στη χώρα μας, αξιολογεί κάθε νέο δεδομένο και πως, δεν θα διστάσει να πάρει οποιαδήποτε επιπλέον μέτρα κρίνει αναγκαία, με προτεραιότητα  την προστασία τόσο των φιλάθλων όσο και των αθλητών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy