Τέλος και η Premier League μέχρι τον Απρίλη!

Η Premier League αποφάσισε τελικά την αναβολή της εξέλιξης του πρωταθλήματος μέχρι και την 3η Απριλίου λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και τα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο!

Από το βράδυ της Πέμπτης όταν και ανακοινώθηκε ότι όλα τα ματς θα γίνουν κανονικά και με κόσμο, μέσα σε ελάχιστες ώρες τα πάντα άλλαξαν με εφτά ομάδες να έχουν πλέον επηρεαστεί από τον κορονοϊό και να έχουν ποδοσφαιριστές και μέλη των επιτελείων τους σε καραντίνα!

Αυτό ανάγκασε την Premier League και την EFL να διακόψουν προσωρινά και μέχρι την 3η Απριλίου κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα! Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος αλλά και αυτή των τριών χαμηλότερων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου πήραν την απόφαση να κατεβάσουν ρολά για τον επόμενο 1,5 μήνα, όταν και θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι να συζητήσουν με τα δεδομένα που θα επικρατούν εκείνες τις μέρες.

Λέστερ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Γουότφορντ, Μπόρνμουθ και Έβερτον έχουν κρούσματα και ανθρώπους σε καραντίνα, ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον Μεντί απομονωμένο έπειτα από επαφή με άτομο της οικογένειάς του που διαγνώστηκε θετικό.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy