Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας, πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας αλλά και όλων των πρωταθλημάτων που απέμειναν, Β΄και Γ΄κατηγορίας της ΣΤΟΚ αλλά και του Γυναικείου.

Ήδη ο ΠΑΣΠ εξασκεί πιέσεις στην Ομοσπονδία καθώς υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος στους ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να περιμένουμε το πρώτο κρούσμα κάτι που απεύχονται άπαντες. Όλες οι αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο έχουν ανασταλεί, ενώ στον ευρωπαϊκό χώρο ένα ένα τα πρωταθλήματα βάζουν λουκέτο αλλά και οι διοργανώσεις του Champions League και του Europa League. Άλλωστε καιροφυλακτεί και ο κίνδυνος της καθόδου ξένων διαιτητών, από ποιες χώρες θα έρθουν και κατά πόσο θα αποδεχθούν να ταξιδέψουν.

Οι πληροφορίες μας μιλούν ότι ίσως γίνει ο σημερινός(13/3) αγώνας της Β΄κατηγορίας μεταξύ του Ονήσιλου και του Άρη και αναβληθούν τα υπόλοιπα, κάτι που αν δεν γίνει γι αυτή την αγωνιστική, το πιθανότερο είναι με τη λήξη της να γίνει και η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων. Το ενδεχόμενο παράτασης των πρωταθλημάτων κάτι που θα χαλάσει τον προγραμματισμό πλέον δεν αποτελεί εμπόδιο μπροστά στο γενικό καλό και την υγεία όλων!

Η ΚΟΠ παρακολουθεί και αξιολογεί συνεχώς την κατάσταση και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να λάβει οποιεσδήποτε αποφάσεις σε πλήρη συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ με μοναδικό γνώμονα την προστασία των αθλητών και των φιλάθλων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy