Θετικός στον ιό ο Χάντσον – Οντόι στην Τσέλσι!

Τα ύποπτα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν τελικά σε ποδοσφαιριστή της Τσέλσι από το βράδυ της Τετάρτης είναι τέτοια κορονοϊού, καθώς, ο Καλούμ Χάντσον – Οντόι βγήκε θετικός στο μικρόβιο και μπαίνει σε καραντίνα! Απομόνωση και για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του από το επιτελείο της Τσέλσι, κλειστά για απολύμανση σημεία του προπονητικού κέντρο της ομάδας.

Η Τσέλσι δέχθηκε κρούσμα κορονοϊού και αναγκάζεται να τοποθετήσει σε καραντίνα τόσο τον Καλούμ Χάντσον – Οντόι, του οποίου το τεστ βγήκε θετικό, όσο και ανθρώπους της ομάδας που ήρθαν σε επαφή μαζί του τα τελευταία 24ωρα.

Οι «μπλε» ανακοίνωσαν πως ο νεαρός περιφερειακός επιθετικός είναι θετικός στον ιό και πρέπει ν’ απομονωθεί, όπως θα γίνει και με μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Το προπονητικό κέντρο του Cobham θα υποβληθεί σε απολύμανση και ορισμένοι χώροι του θα παραμείνουν προς το παρόν κλειστοί…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy