“Εμείς θα παίξουμε κανονικά, είναι και οικονομικό το θέμα”

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε δήλωσε πως η Μπάγερν θα παίξει κανονικά αύριο για το πρωτάθλημα, καθώς ναι μεν υπάρχει το θέμα του κορωνοϊού, αλλά επίσης και οικονομικά που πρέπει να καλυφθούν.

Στη Μπούντεσλιγκα η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται κανονικά την ώρα που στα άλλα πρωταθλήματα μπαίνει λουκέτο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών τόνισε ότι το παιχνίδι με την Ουνιόν Βερολίνου θα γίνει κανονικά, καθώς υπάρχουν και οικονομικά ζητήματα, όπως οι ρήτρες των τηλεοπτικών συμβολαίων, που δεν μπορούν να παραβιαστούν.

«Υπάρχει απόφαση για τα ματς της αγωνιστικής, θα γίνουν κανονικά και μετά θα υπάρξει αναστολή. Κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό. Στην Μπούντεσλιγκα δεν υπάρχει κρούσμα ποδοσφαιριστή που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με άλλες λίγκες και αθλήματα. Εμείς ακολουθούμε τις επιταγές της κυβέρνησης και των επιστημόνων. Ξέρω πως είναι παράξενο να διεξάγονται αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι χρήσιμο για να ηρεμεί ο κόσμος από τον πανικό σε τέτοιες συνθήκες. Παράλληλα, είναι και ζήτημα οικονομικό. Ακόμη έχουμε λαμβάνειν μια δόση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν δεν την εισπράξουμε πολλά κλαμπ θα έχουν πρόβλημα» είπε ο Ρουμενίγκε.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy