“Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την ανθρώπινη υγεία και τη ζωή”(ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα(13/3) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εξάπλωση του κορωνοϊού: «Υπάρχει πάντοτε η ανησυχία στο μέτρο του φυσιολογικού χωρίς ιδιαίτερο πανικό. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την ανθρώπινη υγεία και τη ζωή. Σαφέστατα προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται».

 

Για τις προπονήσεις στο Κολόσσι: «Οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά. Καθημερινά υπάρχει επιπλέον προσωπικό για να γίνεται απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού. Έχουμε απαγορεύσει στους παίκτες να έρχονται σε επαφές με δικούς τους ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να υπακούμε όλοι αυστηρά τους κανόνες και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε αυτό το φαινόμενο το οποίο έχει τρομοκρατήσει ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένα θέμα το οποίο μας προβληματίζει. Έχει δοθεί εντολή από την διεύθυνση να μην ταξιδέψει κανείς από το υπαλληλικό προσωπικό στο εξωτερικό. Τώρα για τους διεθνείς εναπόκειται στους ίδιους. Υπάρχει και το σενάριο να μην γίνουν αγώνες των εθνικών ομάδων».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ότι δεν θα γίνουν οι αγώνες. Υπάρχει μια ανήσυχη ηρεμία. Προετοιμαζόμαστε κανονικά. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Ποιοτικά δεν θεωρούμε ότι υστερούμε σε κάτι από την Ομόνοια. Νομίζω ότι αυτός που θα βρεθεί στη μερα του θα πάρει το παιχνίδι».

Για τον κόσμο που δικαιούνται να έχουν οι ομάδες: «Θα έχουμε από 35 άτομα η κάθε ομάδα. Οι της Ομόνοιας θα βρίσκονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής και οι δικοί μας στο άνω διάζωμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Γκακπέ, Χάμπος και Μολ αναμένεται να είναι εκτός. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι πλην του τιμωρημένου Γιαννιώτα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy