“Άμεσα αναστολή όλων των πρωταθλημάτων”

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου ζητά άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων και διοργανώσεων της ΚΟΠ.

Αναλυτικα:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και συναισθανόμενος πλήρως τις ευθύνες με τις οποίες είναι επιφορτισμένος από τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία τοποθετείται για το θέμα εξάπλωσης του κορωνοϊού στον αθλητικό χώρο εργασίας.

Συγκεκριμένα, ζητά άμεση αναστολή όλων των πρωταθλημάτων και διοργανώσεων της ΚΟΠ (συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλήματος Cyta) καθώς η υγεία όλων των εμπλεκομένων είναι αδιαπραγμάτευτη και φυσικά αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Τα αδιάψευστα στοιχεία που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα με προπονητές και ποδοσφαιριστές να έχουν εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού ή να έχουν τεθεί σε καραντίνα προληπτικά ένεκα της άμεσης επαφής τους με φορείς της ασθένειας, μας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως η πραγματοποίηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των εμπλεκομένων εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους.

Συνεπώς, ο Σύνδεσμος Προπονητών καλεί την ποδοσφαιρκή ομοσπονδία να προχωρήσει σε άμεση αναστολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της διαμορφωθείσας κατάστασης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy