ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ στον Απόλλωνα

Σημαντική ανακοίνωση από το Σωματείο Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού, σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου και της Ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και σεβόμενη τις προσπάθειες που γίνονται για περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19) έχει αποφασίσει την αναβολή όλων των προγραμματισμένων προπονήσεων των κλιμακίων που δεν συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων της ΚΟΠ (Κ-5-6, Κ-7, Κ-8, Κ-9, Κ-10, Κ-11, Κ-12 και Κ-13) από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 22/3/2020.

Η Ακαδημία μας θα λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των Υπουργείων και της Ομοσπονδίας για την προστασία των ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν να προπονούνται, γι’ αυτό τον λόγο παρακαλούμε όπως οι γονείς παραμένουν εκτός του γηπέδου κατά την διάρκεια των προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των προπονητών τους όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής.

Περαιτέρω συμβουλεύουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έχουν ταξιδέψει πρόσφατα σε μια από τις επηρεαζόμενες χώρες ή που έχουν έρθει σε επαφή με άλλα άτομα που ήρθαν πρόσφατα από το εξωτερικό, να περιοριστούν για 14 μέρες και παρακαλούμε να ενημερώσουν τους προπονητές τους άμεσα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy