Αναβολή όλων των αγώνων Αναπτυξιακού και Τροχοκαθίσματος!

Την αναβολή όλων των αγώνων των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, αλλά και του πρωταθλήματος τροχοκαθίσματος, αποφάσισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Εδώ η ανακοίνωση:

«Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΚ για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού:

– Όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των πρωταθλημάτων κ8, κ10, κ12, κ14, κ16, κ18, και Τροχοκαθίσματος, από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα 23.3.2020, αναβάλλονται. Νέα ενημέρωση για το ένα θα παραταθεί η περίοδος αναβολής αγώνων και για ποια περίοδο, θα αποσταλεί την Δευτέρα 23.3.2020.

– Στους αγώνες των πρωταθλημάτων Basket League, Γυναικών Α κατηγορίας, Β1 και Β2 κατηγορίας, ισχύουν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ήδη. Δηλαδή, οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι αναγράφονται στο έντυπο συμμετοχής αγώνα, στους αξιωματούχους αγώνα (διαιτητές-κομισάριο-γραμματεία-στατιστική υπηρεσία αγώνα), το προσωπικό γηπέδου, τους υπευθύνους ασφαλείας, μέλη της αστυνομίας, στο τηλεοπτικό συνεργείο παραγωγής αγώνα (εάν είναι τηλεοπτικός αγώνας), αθλητικοί συντάκτες με διαπίστευση και στους εκπροσώπους της ΚΟΚ.

Στις 23 Μαρτίου 2020, αναλόγως των γενικότερων μέτρων και οδηγιών της του Υπουργείου Υγείας καθώς και της εξέλιξης του θέματος, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από την ΚΟΚ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy