Χωρίς καθυστέρηση από το ΡΙΚHD

Μετά την αρχική απόφαση για 10λεπτη καθυστέρηση η Διεύθυνση και οι μέτοχοι της Cablenet αποφάσισαν, λόγω των συνθηκών και τις κρίσιμες καταστάσεις των τελευταίων ημερών, να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο το περιεχόμενο μέσω του κρατικού καναλιού.

Oι αγώνες θα μεταδοθούν σε Ανοικτή ζώνη από το ΡΙΚ HD (υψηλή ευκρίνεια) χωρίς καθυστέρηση στην εικόνα.

Cablenet – Μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων στο RIK HD 

Η Cablenet, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης σαν οργανισμός, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών για την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων. Σε μία τόσο ιδιάζουσα περίοδο με όλες τις προσπάθειες για προστασία του κοινού από τον κορωνοϊό (COVID-19), η εταιρεία έλαβε την απόφαση να διαθέσει τα τρία παιχνίδια του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, των οποίων κατέχει τα δικαιώματα και τα οποία θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στις επόμενες δύο αγωνιστικές, σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Ως εκ τούτου, τα παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 14/3, ΠΑΦΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 15/3 και ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ 21/3) που είναι προγραμματισμένα να μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια cablenetsports1HD ή/και cablenetsports2HD, θα μεταδοθούν και σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη στο ΡΙΚ HD ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες των μεγαλύτερων κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους.

Η Cablenet λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Κυπριακών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή πρόληψη στην αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε. Η ασφάλεια του προσωπικού μας, των Συνδρομητών, των πολιτών, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy