Προβολή αγώνων με καθυστέρηση και απο την Primetel

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο υπεύθυνος πωλήσεων της Primetel, Βασίλης Νικολαϊδης για το ενδεχόμενο προβολής αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος σε ανοικτή ζώνη.

Αναλυτικά τι είπε:

«Με την σειρά μας, σίγουρα και εμείς θα προβούμε σε ανοικτή μετάδοση των αγώνων. Υπάρχουν κάποια θέματα με εμπορικές συμφωνίες και τεχνικά ζητήματα. Εκ των πραγμάτων, θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στη προβολή των αγώνων, αλλά δεν μπορώ να προκαταλάβω τις αποφάσεις. Δεν υπάρχει το ελεύθερο κανάλι της Primetel στην πλατφόρμα της Velister. Είμαστε σε συζητήσεις και θα εκδοθεί ανακοίνωση εντός της μέρας, για το ποιο κανάλι θα μεταδώσει τα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, προτεραιότητα έχει η υγεία μας. Η ανακοίνωση μας θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες και σε ποιο κανάλι θα μεταδοθούν αγώνες.

«Μια συνδρομητική πλατφόρμα έχει συμβατικές υποχρεώσεις με πολλούς. Όλα αυτά έχουν συμβόλαια από πίσω και πρέπει να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας. Θα πάμε στην ελεύθερη προβολή, αλλά λεπτομέρειες θα αναφέρουμε εντός της ημέρας. Με το live streaming πληρώνεις ένα αντίτιμο και βλέπεις τον αγώνα χωρίς καθυστέρηση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy