Μιλά στον κυπριακό λαό την Παρασκευή το βράδυ ο πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα απευθύνει την Παρασκευή διάγγελμα στον λαό, με το οποίο αναμένεται να γνωστοποιηθούν περαιτέρω μέτρα σε σχέση με το θέμα του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα απευθυνθεί στον λαό στις 20:15 και το διάγγελμα θα μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση.

Ο κ. Κούσιος προέβη σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά το πέρας της σύσκεψης της Διυπουργικής Επιτροπής, όπου, όπως είπε, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, τη στήριξη της οικονομίας, τις εργασιακές επιπτώσεις από τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω κορωνοϊού και τα μέτρα ενίσχυσης κοινωνικής προστασίας.

Ερωτηθείς για την απόφαση που λήφθηκε στα κατεχόμενα για κλείσιμο των οδοφραγμάτων στα Στροβίλια και τον Λιμνίτη, ο κ. Κούσιος είπε ότι η Κυβέρνηση δεν είχε οποιαδήποτε ειδοποίηση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για αναφορές σε τ/κ ΜΜΕ, ο Εκπρόσωπος ανέφερε εξάλλου ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη οποιουδήποτε άλλου κρούσματος στις ελεύθερες περιοχές.

Είπε ακόμη ότι δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά την επίσκεψη Πρίγκηπα Καρόλου στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy