Η UEFA ζήτησε να αποσυρθούν οικειοθελώς οι δύο ιταλικές ομάδες

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θέλει να αποσυρθούν οικειοθελώς οι δύο ιταλικές ομάδες, καθώς υπάρχει απαγόρευση πτήσεων από και προς τη χώρα και κανείς δεν ξέρει πώς θα γίνουν τα ματς τους.

Σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν επιβάλει απαγόρευση πτήσεων από και προς την Ιταλία εξαιτίας της δίχως όρια εξάπλωσης του κορονοϊού. Κάπως έτσι αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις της Ρόμα και της Ιντερ για το Europa League (σ.σ.: δεν θα γίνουν τα ματς τους με Σεβίλλη και Χετάφε αντίστοιχα), μόνο που αυτό ισχύει επ’ αόριστον.

Η UEFA που θέλει να προχωρήσουν οι διοργανώσεις της, βλέποντας πως με τις ιταλικές ομάδες το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει, ζήτησε από τα δύο club να αποχωρήσουν οικειοθελώς, κάτι που όμως αμφότερα αρνήθηκαν. Και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχτεί αυτή η ιστορία, τόσο με τους Ιταλούς, όσο και με τις υπόλοιπες χώρες, καθώς η κατάσταση δείχνει πλέον ανεξέλεγκτη.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy