ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρία ακόμη θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο

Ανεβαίνει δυστυχώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο, γεγονός που φυσικά ήταν αναμενόμενο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε αργά το απόγευμα το Υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, έχουν επιβεβαιωθεί τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

– Ένα άτομο που νοσηλεύεται από χθες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, και το οποίο είχε επιστρέψει από την Ιταλία και επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές αφού εκδήλωσε ήπια συμπτωματολογία. Θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

– Ένα άτομο που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, και το οποίο είχε εκδηλώσει ήπια συμπτωματολογία μετά την επιστροφή του από την Ελλάδα και επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές. Θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

– Ένα άτομο που βρίσκεται σε αυτό-περιορισμό, και το οποίο έφτασε από την Γερμανία, η οποία εμπίπτει στην Κατηγορία 2 που προβλέπει αυτό-περιορισμό. Το άτομο είναι ασυμπτωματικό και θα παραμείνει σε αυτό-περιορισμό.

Όσον αφορά τον 28χρονο που ήρθε χθες βράδυ με πτήση από Ηνωμένο Βασίλειο το δείγμα του βγήκε αρνητικό στον κορωνοϊό.

Νωρίτερα σήμερα, επιβεβαιώθηκε το 7ο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν νεαρό Ελληνοκύπριο που επέστρεψε από το Ηνωμένο Βασίλειο και βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy