Δέκα κρούσματα στο Λίβερπουλ / Λίγες ώρες μετά το ματς με την Ατλέτικο

Τα κρούσματα κορονοϊού στο Λίβερπουλ αυξήθηκαν σε δέκα μέσα σε λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση των Reds με την Ατλέτικο σύμφωνα με αγγλικά μέσα, τα οποία κατηγορούν τις αρμόδιες αρχές που επέτρεψαν το ταξίδι στους 3.000 Μαδριλένους οπαδούς.

Πριν από το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το Λίβερπουλ δεν είχε ανακοινώσει ακόμη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην πόλη. Σύμφωνα με την «Liverpool Echo», την επομένη του αποκλεισμού των Reds, τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19 έφτασαν ήδη τα δέκα.

Αυτό αποτέλεσε αφορμή για τα αγγλικά σάιτ να ασκήσουν κριτική στην UEFA και τις υπόλοιπες αρχές, που έδωσαν το πράσινο φως στους φίλους των Κολτσονέρος να ταξιδέψουν στο Λιμάνι, υποδεικνύοντάς τους ως φορέα μόλυνσης για τα πρώτα κρούσματα.

«3.000 οπαδοί ήρθαν από τη Μαδρίτη, εκεί που ήδη έχει αποφασιστεί η διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και τους άφησαν να μείνουν στο Λίβερπουλ, να περπατούν ανενόχλητοι και να πίνουν στα μπαρ», δήλωσε στο τοπικό μέσο ο πρώην διευθυντής δημόσιας υγείας του Λίβερπουλ, Τζον Άστον».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy