“ΒΟΜΒΑ” Νεοφυτίδη, “εξετάζουμε να μην κατεβούν να παίξουν οι παίκτες μετά την απόφαση της Cablenet”

Έξαλλος ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης για την απόφαση της Cablenet να δείχνει τα παιχνίδια των επόμενων δύο αγωνιστικών σε ανοιχτή ζώνη αλλά με δέκα λεπτά καθυστέρηση.

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μεταξύ άλλων είπε:

“Τραγικό να μπαίνουν τα οικονομικά συμφέροντα πάνω από το γενικό καλό. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να μην κατέβουν τα μέλη μας να παίξουν στα παιχνίδια που θα δείξει η Cablenet”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών: «Έχουμε εκδώσει κώδικα επαφής. Όλα τα μέλη το πήραν προσωπικά. Θα πρέπει οπωσδήποτε να τηρούν τον κώδικα επαφής και να απαιτήσουν να ληφθούν κάποια μέτρα που έχουν να κάνουν με την υγιεινή στα αποδυτήρια. Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα που γνωρίζουμε ότι δεν λήφθηκαν, ειδικά στις μικρές κατηγορίες. Γνωρίζαμε την ακαταλληλότητα των αποδυτηρίων, είναι ευκαιρία να το δουν τώρα και να τα φέρουν σε καλή κατάσταση».

Για τις συγκρίσεις με την Ιταλία: «Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Η Ιταλία είναι η χειρότερη χώρα μετά την Κίνα. Δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση, πήραμε μέτρα έγκαιρα. Είμαστε νησί, δεν είναι εύκολη η πρόσβαση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο».

Για το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος: «Αν ληφθούν αυτά τα μέτρα θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν υπάρχει πρόβλημα μπορούμε να λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα. Δεν θα διστάσουμε αν χρειαστεί να σταματήσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Θεωρώ ότι αν ληφθούν τα μέτρα δεν θα έχουμε τέτοιο ζήτημα. Αν πούμε ότι θέλουμε να αναβληθεί το πρωτάθλημα, μπορεί κανένας να μας αντισταθεί».

Για την Cablenet: «Δεν μας ικανοποιεί η ανακοίνωση της Cablenet για μετάδοση με δέκα λεπτά καθυστέρηση. Είναι τραγικό να μπαίνουν οικονομικά ζητήματα πάνω από το καλό. Αν χρειαστεί θα πάρουμε μέτρα για ποδοσφαιριστές μας που παίζουν σε αγώνες που μεταδίδονται από την Cablenet. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να μην κατεβούν. Τι εξυπηρετεί η καθυστέρηση; Οι ομάδες πόσα λεφτά χάνουν; Υπάρχουν a la carte επιλογές για το ποιος θα ζημιώσει λιγότερο; Πάρθηκε απόφαση να γίνουν τα παιχνίδια κεκλεισμένων. Θα πρέπει οι αγώνες να είναι σε ανοιχτή ζώνη για να μην συνωστιστεί ο κόσμος στις καφετέριες. Η μια πλατφόρμα θα το βάλει σε ανοιχτή ζώνη με 10 λεπτά καθυστέρηση. Τι εξυπηρετεί; Οι πελάτες της Cablenet είναι υπεράνω; Εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα, είναι ξεκάθαρο. Το τηλεοπτικό κομμάτι πάντα αφορούσε τους αθλητές. Στην Αγγλία, τη Γερμανία και Ολλανδία εμπλέκονται και έχουν δικαιώματα. Υπάρχουν τρόποι να μη χάσουν λεφτά. Θέλουμε να μάθουμε τον λόγο για την καθυστέρηση. Αν είναι οικονομικό έπρεπε να πουν ότι δεν θα το δείξουν σε ανοιχτή ζώνη. Το θεωρώ σαν υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου, ειδικά αυτού του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy